Vrednote

Vrednote podjetja Pegaz so naš temelj, ki se je v vseh teh letih izkazal kot močan zaveznik. Vsakodnevno  zadovoljstvo in zagon nam vsekakor dajeta naša drža in način dela, ki smo ga razvili na temelju postavljenih  vrednot. Prav te vse, kar naredimo, smiselno in vrednostno zaokrožijo v celoto, ki ji že več kot 20 let z veseljem rečemo – naš vsakdanjik.

P – profesionalizem … če ga imaš, se najde prostor tudi za kakšno šalo ali dve, nasmeh in sproščeno izvajanje dela.
E – etika – vemo, kdo smo, in vemo, da želimo delati po moralni presoji odgovornega podjetja, ki stoji za svojo preglednostjo ter vztraja do izpopolnitve vseh zadanih obveznosti tudi, ko bi bilo lažje drugače.
G – globalno – za vas preverjamo svetovne trende s področja tehnologije in jih preizkušeno ter varno vnašamo v vaše podjetje.
A – avtomatizacija vaših delovnih procesov s Pegazovimi rešitvami vnaša v vaša podjetja izjemne  prihranke in hitro prilagajanje zahtevam vaših naročnikov.
Z – zaupanje … je zadnji, a najžlahtnejši temelj našega odnosa do vsakega poslovnega partnerja. Temelj, brez katerega ne želimo poslovati in nikoli ne bomo.