Vzpostavitev računalniških sistemov in omrežij

Pegaz, d. o. o., smo podjetje, ki deluje kot sistemski integrator na področju računalniškega inženiringa že več kot 20 let. Ponujamo vam rešitve projektiranja in vzpostavljanja računalniških sistemov ter omrežij.

Dolgoletne izkušnje in redno izpopolnjevanje zaposlenih so naše zagotovilo za kakovostno vzpostavljen in vzdrževan računalniški sistem v vašem podjetju.

Ponujamo dodano vrednost in priložnost za precejšnje prihranke!

 • Poročilo kakovosti vzpostavljenega omrežja
  Smo med redkimi podjetji, ki so certificirana za opravljanje priznane meritve Fluke Network. Določi se kakovost pasivnega omrežja ob zaključeni vzpostavitvi. Z izdanim uradnim  poročilom  potrjujemo, da je delovanje omrežja varno in stabilno.
 • Integracija operacijskih sistemov Microsoft
  Ponosni smo na odličnost naših izkušenj vzpostavljanja omrežij na podlagi operacijskega sistema Microsoft.
 • Ponudba licenčne opreme in brezplačne rešitve Linux  
  Pri nas lahko kupite licenčno (plačljivo) opremo, ponujamo pa vam tudi postavitev strežnikov in namiznih računalnikov na podlagi brezplačnih rešitev Linux.
 • Varnost omrežij je pri nas na prvem mestu.
  V 15 letih smo trg temeljito preverili in vzpostavili dolgoletne partnerske odnose z mrežo ponudnikov varnostnih sistemov najbolj priznanih blagovnih znamk do ponudnikov, katerih naprave so manj znane, vendar preverjeno kakovostne in cenovno dostopnejše.
 • Nadgradnja omrežja z virtualizacijo
  Ne izgubite dodane vrednosti na trgu zaradi odlašanja  z nujnimi nadgradnjami računalniških sistemov, ker mislite, da je to za vas prevelika naložba. Izkoristite prihranek  virtualizacije Pegaz  in se izognite nakupu dejansko nepotrebne nove računalniške opreme. Za nas vsakdanja storitev, izvedena brezhibno in hitro, pomeni za vas minimalne motnje opravljanja vašega posla in optimizacija vaših naložb.

Zaupajte dodani vrednosti rešitev Pegaz in ne opravljajte nakupa nepotrebne strojne opreme.  
Izkoristite BREZPLAČNO svetovanje, kako do čim večjih prihrankov, in vzpostavite optimalni računalniški sistem, ki podpira vse vaše delovne procese vsak dan in vse dni v letu.

Kako začnemo?

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za uvodni sestanek, na katerem bomo skupaj:

 • opravili natančni intervju o zahtevnosti vaših delovnih procesov in vaših aplikacij,
 • pripravili ponudbo Pegazovih rešitev in podpore,
 • podpisali pogodbo o varovanju podatkov (NDA) in
 • po uskladitvah in potrditvah integrirali optimalni računalniški sistem, ki bo učinkovito, kakovostno in zanesljivo podpiral delo v vašem podjetju.

Se želite dogovoriti za diagnostični sestanek? Potrebujete več informacij?

Z veseljem se sestanemo z vami oz. pogovorimo po telefonu ali e-pošti.
Pegazovi IT-strokovnjaki smo vam na voljo vsak delavnik od 8.00 do 16.00.

Pokličite +386(0)3 897 05 04